Kurs

MT Cardio (mandag)

Ønsker du å komme i form eller holde formen på en morsom og leken måte, så er dette veien å gå. Timene er eksplosive med høy intensitet, hvor thaiboksing blir brukt for å nå målet. Det er ingen sparring/slag og spark på hverandre i disse timene. Det kreves ingen forkunnskaper for å være med på disse timene. Utstyr: Lette treningsklær, håndwraps og boksehansker.

MT Felles gruppetime (onsdag)

Hver onsdag kjører vi en gruppetime på tvers av alle nivåer. På den måten kan vi bli litt bedre kjent med hverandre, og også lære å ta hensyn til hverandre basert på erfaring. Dette er en ren thaiboksingøkt. Utstyr: Lette treningsklær, håndwraps, (tannbeskyttelse), boksehansker og leggbeskyttelse.

MT Fighter

Hver mandag og onsdag har vi en liten økt med clinching. Dette er rettet spesielt mot de som ønsker å fighte, men alle er velkomne til å være med på disse øktene. Utstyr: lette treningsklær.

MT Barn og Ungdom (tirsdag og torsdag)

Dette partiet er for unge jenter og gutter i alderen 10-15 år. Det gjøres unntak for spesielt interesserte, yngre som har et spesifikt ønske om å lære thaiboksing blir også ønsket hjertelig velkommen. Her lærer du teknikker innen thaiboksing, alt fra slag og spark, hvordan du bruker albuer og knær og ikke minst mentaliteten bak det hele. Om du ønsker å trene for å ha det gøy, lære noe nytt, for å kunne gå kamper, eller alt på en og samme gang, så vil disse treningene gi deg det du trenger. Utstyr: Lette treningsklær, håndwraps, (tannbeskyttelse), boksehansker og leggbeskyttelse.

MT Parti 1 (tirsdag og torsdag)

MT Parti 1 er for alle som ønsker å lære autentisk thaiboksing, om det er for helsas skyld, for leken eller for å kunne gå kamper på sikt. Her vil man lære og øve på ulike teknikker innen thaiboksing, samtidig som både kondisjon, styrke, rytme og balanse blir trent opp. Med på kjøpet, får man også trent sin egen mentale styrke. Det vil og bli øvd på hvordan trene to og to, slik at man kan dra hverandre til neste nivå.

Parti 1 er også for deg som har drevet med thaiboksing en stund, og anser deg for noe øvet. Du trenger at teknikkene setter seg bedre, og at du blir stødig på å holde pads for andre. I januar og august vil vi etterstreve å dele gruppa i to, slik at alle får mest mulig igjen for treningsøkta, uansett om du er nybegynner eller noe øvet innen thaiboksing.

Utstyr: Lette treningsklær, håndwraps, (tannbeskyttelse), boksehansker og leggbeskyttelse.

MT Parti 2 (tirsdag og torsdag)

De som går på dette partiet har drevet med thaiboksing lenge, og har blitt plassert her av Ann. All grunnteknikk sitter som støpt, kombinasjoner sitter i ryggmargen, og formen er på topp. Det forventes i tillegg at du kan holde pads for andre av cirka samme størrelse som deg selv uten veiledning.

Utstyr: Lette treningsklær, håndwraps, tannbeskyttelse, boksehansker og leggbeskyttelse.

Sparring (fredag)

Sparring er for alle som har lyst til å prøve ut teknikkene de har lært mot en annen. Det blir brukt tannbeskytter, hansker og leggskinn under sparringsøktene, og man bruker 30% kraft, slik at det er øvelsen i å bruke teknikken som har fokus, ikke å skulle «vinne» sparringen. Kom gjerne for å observere en sparringsøkt før du velger å delta selv. Utstyr: Lette treningsklær, håndwraps, tannbeskyttelse, boksehansker, leggbeskyttelse og susp. Eventuelt albuebeskytter om du ønsker å øve deg i å bruke albuer.

PT-timer og seminar

Ønsker du å komme kjapt inn i thaibokseverdenen, eller ønsker du å prøve ut litt uten å være i en større gruppe? Da kan det være lurt å starte opp med noen PT-timer. Det er bare deg og Ann, hvor han vil veilede deg ut fra der du er og hvor du ønsker å gå. Skulle du allerede kjenne til thaiboksing, vil han gjøre underverker for deg da og. En PT-time gir deg det lille ekstra, et lite puff i riktig retning, som vil være vanskelig å oppnå i større grupper.