FAQ

Kan jeg komme innom for en prøvetime?

Du er hjertelig velkommen til å komme innom både for å prøve og å se hvordan timene våre er. Kontakt oss via E-post eller melding og motta en 7 dagers gratis prøveperiode, helt uten forpliktelse til å melde deg inn eller betale noe som helst. Ta gjerne med én eller flere venner.

Må jeg ha noe utstyr i starten?

Ikke kjøp inn utstyr i prøveperioden, lån heller det du måtte trenge hos oss. Ha på helt vanlig treningstøy som gjør det lett å bevege beina høyt og lavt og ta med deg en vannflaske, så er du good to go. Du trenger ikke engang sko.

Hva kan jeg trene hos dere?

Hos Denlangu Muay Thai kan du trene thaiboksing i ulike former. Vi har timer for alle hver dag, alt fra ungdomsparti, gruppetimer for ulike nivå, gruppetimer med fokus på kondisjon og til sparring. I tillegg deler vi lokaler med både Romerike Bokseklubb og Santana Kickboksing/K1 club. Du kan derfor velge å enten tegne medlemsskap hos en eller flere av oss, ut fra dine interesser. Det er i tillegg mulig å kjøpe klippekort med den kampsporten du ser du vil bruke minst.

Jeg vet ikke hvilket parti jeg skal gå på.

Er du under 15 år, møt opp på MT Barn og Ungdom. Om Ann ser at det kan være bedre for deg å gå på MT Parti 1, vil du få beskjed.

Er du over 15 år, møt opp på MT Parti 1 første gang. Om Ann ser at du ikke passer inn her, vil han plassere deg på MT Parti 2.